Video: NHLi hokimees sai litriga tabamuse pähe

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jäähokiliigas NHL elas Montreali meeskond üle ehmatuse, kui nende mängija Phillip Danault sai litriga löögi pähe. Viimastel andmetel jäeti Danault ööseks haiglasse, kuid tema elu pole ohus.

Danault sai kohtumises Boston Bruinsiga löögi pähe teise perioodi lõpus, kui jäi kaitsja Zdeno Chara poolt teele saadetud litrile ette. Danault langes jääle, kuid tuli kiiresti teadvusele. Kanadalane otsustati siiski ööseks haiglasse jätta.

«Sel hetkel unustad hoki. Selliseid asju on raske vaadata, vahet pole kas enda või vastase meeskonnas. Sellisel hetkel jääb hoki kõrvale,» sõnas Danault' meeskonnakaaslane Jonathan Drouin. «Meil on hea meel, et ta on teadvusel ning temaga on kõik hästi.» 

Montreal kaotas küll kohtumise 3:4, kuid treener Claude Julieni sõnul näitasid mehed oma võitlusvaimu. «Sellised vigastused on alati hirmsad. Kõik on tema pärast mures,» sõnas ta. «Poisid reageerisid siiski päris hästi. Arvan, et andsime endast Phillipi nimel kolmandal perioodil kõik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles