Kaotus kukutas talismanita jääva Arsenali tippudest veelgi kaugemale

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali mängijatel on nukrutsemiseks põhjust, sest viimasest üheksast liigamängust on võidetud vaid kaks.
Arsenali mängijatel on nukrutsemiseks põhjust, sest viimasest üheksast liigamängust on võidetud vaid kaks. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas kipub tippmeeskondadest maha jääma Londoni Arsenal, kes kaotas võõrsil eduseisust 1:2 Bournemouthile.

Kuigi Hector Bellerin viis Arsenali 52. minutil juhtima, viigistas Callum Wilson 70. minutil seisu ja 74. minutil lõi Jordon Ibe Bournemouthi võiduvärava. Arsenal pidi tänases mängus läbi ajama ilma tšiillase Alexis Sanchezita, kelle leping lõpeb suvel, ent kes on tõenäoliselt klubist juba jaanuari jooksul lahkumas. Täna Sanchez koos meeskonnaga Bournemouthi ei sõitnud, Inglismaa pressis pakutakse tema võimalikuks sihtkohaks nii Manchester Cityt kui ka Liverpooli.

Bournemouthi mängijad rõõmustavad Jordon Ibe'i võiduvärava üle.
Bournemouthi mängijad rõõmustavad Jordon Ibe'i võiduvärava üle. Foto: JOHN SIBLEY/Action Images via Reuters/Scanpix

Võit kergitas Bournemouthi liigatabelis 13. kohale, nelja punkti võrra kõrgemale kardetud väljalangemistsoonist. Viimasest üheksast liigakohtumisest vaid kaks võitnud Arsenal on kogunud 39 punkti, mis annab neile kuuenda koha. Samas jäädakse viiendal tabelireal olevast Tottenhamist maha juba viie punktiga. Täpselt sama suur on vahe neljandal kohal oleva Liverpooliga, ent Liverpoolil on võimalus täna õhtul Manchester City vastu edu veelgi kasvatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles