Video: Liverpooli kaitsja tegi ihuüksinda kogu City kaitseliinile pressingut

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrew Robertson (paremal) tegi Liverpooli võidumängus tööd kogu raha eest.
Andrew Robertson (paremal) tegi Liverpooli võidumängus tööd kogu raha eest. Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters/Scanpix

Jürgen Kloppi poolt põhjusega supermänguks ristitud Liverpooli ja Manchester City vahelise kõrgliigakohtumise üks eredamaid hetki leidis aset veerand tundi enne lõppu, kui Liverpool juhtis 4:1. Peaosa otsustas endale haarata šotlasest äärekaitsja Andrew Robertson.

Kuivõrd mees on mänginud Kloppi valikutes pigem teist numbrit, otsustas Robertson ilmselt oma võimeid peatreenerile näidata. Või siis tundis šotlane lihtsalt, et pole mängu jooksul veel piisavalt joosta saanud... Igatahes oli tulemuseks võimas soolojooks, mille abil Robertson suutis kümnekonna sekundiga teha üksipäini (!) pressingut kõikidele City kaitsjatele ning panna publiku imestunult küsima: misasja see mees küll hommikuks sööb?!

Vaata Robertsoni supersoolot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles