USA lahtiste finalist pakkis Austraalias reketid juba avaringis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyle Edmund rõõmustab võidu üle.
Kyle Edmund rõõmustab võidu üle. Foto: PAUL CROCK/AFP/Scanpix

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste avapäev alles käib, kuid juba on nii naiste kui ka meeste üksikmängus nähtud kuhjaga üllatusi. Kui naiste seas oli suurim šokk Venus Williamsi väljalangemine ning lisaks sai turniir läbi ka US Openi võitjale Sloane Stephensile ja poolfinalistile Coco Vandeweghele, siis meeste seas tabas sama saatus USA lahtistel finaali jõudnud Kevin Andersoni.

Anderson oli briti Kyle Edmundi vastu settidega 2:1 ees, kuid kaotas lõpuks ikkagi 7:6 (4), 3:6, 6:3, 3:6, 4:6. USA tennisesõprade kurvastust suurendas 16. asetusega John Isner, kelle lüüasaamine oli samas kodupublikule rõõmustav, sest 6:4, 3:6, 6:3, 6:3 lõpptulemus viis teise ringi austraallase Matthew Ebdeni.

Raskest olukorrast tuli välja kunagine maailma 12. reket Viktor Troicki, kes alistas kahesetilisest kaotusseisust 6:7 (2), 4:6, 6:2, 6:3, 6:4 vabapääsmega turniirile pääsenud austraallase Alex Bolti. Kolmanda asetusega Grigor Dimitrov veetis seevastu väljakul vaid tunni ja 38 minutit, saades 6:3, 6:2, 6:1 jagu austerlasest Dennis Novakist.

Asetatud mängijatest jõudsid meeste turniiril teise ringi veel Pablo Carreno Busta, Gilles Müller, Pablo Cuevas ja venelane Andrei Rubljov, kes sai viiesetilises heitluses 7:5, 6:7 (6), 6:2, 6:7 (6), 6:2 jagu hispaanlasest David Ferrerist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles