Kanepi kohtub teises ringis olümpiavõitjaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monica Puig alistas Austraalia lahtiste avaringis Samantha Stosuri.
Monica Puig alistas Austraalia lahtiste avaringis Samantha Stosuri. Foto: WILLIAM WEST/AFP/Scanpix

Austraalia lahtistel avaringist edasi pääsenud Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit said teada, kellega tuleb vastamisi minna teises ringis.

Kontaveiti ootab teises ringis sakslanna Mona Barthel, kes alistas avaringis 6:4, 7:5 rumeenlanna Monica Niculescu. Maailma edetabelis 53. kohal olev Barthel ja Kontaveit pole varem omavahel kohtunud.

Kanepit võinuks teises ringis oodata tuttav austraallanna Samantha Stosur, kuid 2010. aastal Wimbledonis ja 2014. aastal US Openil saadud võidud järge ei saa, kuna Stosur kaotas avaringis tasavägise kohtumise Rio olümpiavõitjale Monica Puigile 6:4, 6:7 (6), 4:6. Kanepi ja Puerto Ricole Riost kõigi aegade esimese olümpiakulla toonud Puig (WTA 58.) on varem mänginud korra, 2015. aastal võitis Hobarti turniiril eestlanna 6:4, 6:1.

Juhul, kui Kontaveit ja Kanepi mõlemad oma järgmisest vastasest jagu saavad, tuleb neil võita veel üks matš, et kaheksandikfinaalis vastamisi minna. Teises ringis tullakse väljakule tõenäoliselt ööl vastu kolmapäeva, täpne ajakava pole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles