Postimehe tipphetked: kõigutamatu Barcelona näitas Real Sociedadi vastu võimu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euroopa viies jalgpalli kõrgliigas on pärast eilset veel vaid üks kaotuseta meeskond: Hispaania liiga liider Barcelona. Kataloonia au ja uhkus ei lasknud end kohtumises Real Sociedadi vastu häirida isegi 0:2 kaotusseisus jäämisest, vaid võttis lõpuks ikka 4:2 võidu.

Barcelona jätkab liigatabelis endiselt löömatuna ja suveräänse liidrina, olles kogunud 51 punkti. Lähimatel jälitajatel ehk Madridi Atleticol ja Valencial on vastavalt 42 ja 40 punkti. Sootuks kaugele jääb Barcelonast tiitlikaitsja Madridi Real, kes kaotas laupäeval koduväljakul 0:1 Villarrealile ja on ühe vähem peetud mängu juures liidritest maas juba 19 punktiga. Real Sociedad on kogunud 23 punkti, mis annab neile liigatabelis 15. koha.

Kohtumise vaieldamatult parimaks mängijaks tunnistati Kanal 12 eetris Barcelona ründaja Luis Suarez, kelle arvele jäi kaks tabamust ja üks väravasööt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles