Jalgpallurit jalaga löönud kohtunik sai tähtajatu vilistamiskeelu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Tony Chapron lõi PSG ja Nantes'i liigamängu ajal jalaga Nantes'i kaitsjat Diego Carlost.
Kohtunik Tony Chapron lõi PSG ja Nantes'i liigamängu ajal jalaga Nantes'i kaitsjat Diego Carlost. Foto: Ekraanitõmmis videost

Eile õhtul Prantsusmaa jalgpalli kõrgliiga mängus skandaali tekitanud kohtunik Tony Chapron sai kohalikult alaliidult tähtajatu vilistamiskeelu. Chapron põrkas PSG ja Nantes'i kohtumise lõpuminutitel kokku Nantes'i kaitsja Diego Carlosega ning pidas seda tahtlikuks rünnakuks, näidates Carlosele teist kollast ja ühtlasi punast kaarti.

Lisaks tundub videopildi põhjal, et pärast kukkumist üritas Chapron jalgpallurit jalaga lüüa. Ehkki Chapron oleks pidanud vilistama juba kolmapäeval peetavat Angers'i ja Troyes' mängu, on ta sellelt kohtumiselt kõrvaldatud ning kutsutud liiga distsiplinaarkomitee ette aru andma.

Ühtlasi märkis alaliit, et Chapron on oma seletuskirjas pärast telekorduste vaatamist tunnistanud, et kokkupõrge mängijaga ja kukkumine toimusid kogemata. See viitab võimalusele, et Chapron tunnistab distsiplinaarkomitee ees eksimust ja vabandab. Nantes'i juhatuse esimees Waldemar Kita nõudis pärast eileõhtust kohtumist vilemehele vähemalt poole aasta pikkust vilistamiskeeldu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles