Deja Vu: taas kaheksandikfinaal, taas Menen

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt 2016. aastast: täna Belgia tippklubis Maaseikis mängiv Timo Tammemaa aktsioonis, teisel pool võrku püsib valvel Meneni kapten ja kehalise kasvatuse õpetaja Jelle Sinnesael (nr 3).
Pilt 2016. aastast: täna Belgia tippklubis Maaseikis mängiv Timo Tammemaa aktsioonis, teisel pool võrku püsib valvel Meneni kapten ja kehalise kasvatuse õpetaja Jelle Sinnesael (nr 3). Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Avamängu võit on belglaste vastu sisuliselt kohustuslik, nagu mäletavad pärnakad kahe aasta tagusest kohtumisest.

2016. aasta algus. Pärnu võrkpalliklubi võidab tugevuselt kolmandas eurosarjas (CEV Challenge Cup) kaheksandikfinaali avamängu Belgia klubi Meneni vastu kodus 3:1, kuid kaotab võõrsil nii mängu kui ka kuldse geimi ja pudeneb konkurentsist.

Kaks aastat on möödunud, ent sari, võistluse faas, meeskonnad ja lähtepunktid mitte. Viimati jõudis Eesti klubi eurosarjas veerandfinaali seitse hooaega tagasi, kui tänane Pärnu loots Avo Keel pääses Tallinna Selveriga kaheksa parema hulka, seega peale revanši võtmise on Pärnul võimalus ka meie klubivõrkpalli au päästa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles