Inglismaa kõrgliiga meeskond sai uue peatreeneri

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Lambert.
Paul Lambert. Foto: imago sportfotodienst/imago/BPI

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas väljalangemistsoonis paikneb Stoke City palkas juhendajaks endise Aston Villa ja Norwich City peatreeneri Paul Lamberti. 

Viimati esiliigaklubi Wolverhampton Wandersi juhendanud 48-aastane šotlane sõlmis Stoke Cityga kahe ja poole aasta pikkuse lepingu. Täna õhtul läheb Stoke City võõral väljakul vastamisi Manchester Unitediga, kuid Lambert jälgib kohtumist esialgu tribüünilt. Debüüt leiab aset laupäeval, kui Stoke City võõrustab Huddersfield Towni.

Stoke City eelmine peatreener Mark Hughes vallandati pärast karikasarjas saadud üllatuskaotust. Stoke City tunnistas kolmandas ringis tugevuselt neljandas liigas mängiva Coventry City paremust.

Tänavusel hooajal on peatreenerit vahetanud seitse Inglismaa kõrgliiga meeskonda: Crystal Palace, Leicester City, Everton, West Ham United, West Bromwich Albion, Swansea City ja Stoke City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles