Kullamäe ja Müürsepa esimene mäng välismaal lõppes lisaajavõiduga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe (vasakul) ja Martin Müürsepp.
Gert Kullamäe (vasakul) ja Martin Müürsepp. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tallinna Kalevi korvpallimeeskond alistas Balti liigas võõral väljakul lisaaja järel Läti meeskonna Ogre 84:81. 

Kalevlased juhtisid teisel veerandajal parimal juhul 11 punktiga, kuid suurem osa mängust kulges tasavägiselt ja punkt-punkti heitluses. Normaalaeg lõppes 73:73. Tallinna Kalev võitis lisaaja 11:8 ja kogu kohtumise samuti kolme punktiga.

Üleplatsimeheks kerkis 18 punkti visanud Tallinna Kalevi kapten Reimo Tamm. Kahekohalise punktisummani jõudsid ka Martin Jurtom (12), Kristo Saage ja Djordje Dzeletovic (mõlemad 11). Bambale Osby noppis 11 lauapalli ning Tom Kaldre jagas kaheksa resultatiivset söötu.

Tegemist oli treeneriduo Gert Kullamäe ja Martin Müürsepa ametiaja Tallinna Kalevi esimese mänguga välismaal.  

Leedu meeskond Šiauliai alistas koduväljakul Pärnu 93:78. Suvepealinna parimana viskas Saimon Sutt 18 punkti ja noppis kaheksa lauapalli. Siim Markus Post säras 15 punkti ja kümne korvisööduga. Timo Echfussi arvele kogunes 12 ja Rannar Raapi kontole 10 silma.

Tallinna Kalev hoiab B-alagrupis kuue võidu ja nelja kaotusega teist kohta, kuid on samuti kuus võitu kogunud Tartust ja Ogrest pidanud ühe kohtumise rohkem. A-alagrupis neljandal kohal jätkava Pärnu saldoks kolm võitu ja viis kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles