Video: Markkanen ja Bulls võitsid NBA meistri vastu kolm veerandit, kuid mitte mängu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkanen üritamas peatada Warriorsi tähte Stephen Curry't.
Lauri Markkanen üritamas peatada Warriorsi tähte Stephen Curry't. Foto: Charles Rex Arbogast/AP

Korvpalliliigas NBA läksid möödunud ööl vastamisi Chicago Bulls ja Golden State Warriors. Võidu noppis oodatult valitsev NBA meister Warriors.

Bulls võitis avaveerandi 40:38 ja kasvatas poolajaks eduseisu 66:63-le, ent kolmandal neljandikul ootas võõrustajaid ees krahh. Warriors võitis veerandi 32:12 ja kindlustas sellega sisuliselt ka võidu. Bulls oli neljandal veerandil taas parem numbritega 34:24, ent kokkuvõttes saadi ikkagi 112:119 kaotus.

Võitjate poolel olid hoos Klay Thompson ja Stephen Curry, kes tabasid enamuse teele saadetud visetest ja kogusid lõpuks vastavalt 38 ja 30 punkti. Chicago klubile tõi Nikola Mirotic 24 punkti, Lauri Markkaneni arvele jäi 11 punkti ja 8 lauapalli.

Leedulane Jonas Valanciunas tegi Toronto Raptorsi 96:91 võidumängus Detroit Pistonsi üle võimsa kaksikduubli - 17 punkti ja 16 lauapalli. Lätlane Davis Bertans piirdus seevastu San Antonio Spursi 100:95 võidumängus Brooklyn Netsi üle 2 punktiga, kuigi mängis 21 minutit. Kristaps Porzingis viskas oma meeskonna resultatiivseimana 21 punkti, ent New York Knicks kaotas ikkagi 99:105 Memphis Griezzliesele.

Tabeliseis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles