Kanepist sai Austraalia lahtiste vanim mängija (6)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: PAUL CROCK/AFP/Scanpix

Austraalia lahtiste neljandal mängupäeval langes naiste üksikmängu teises ringis konkurentsist Mirjana Lucic-Baroni (WTA 32.), kes kaotas 3:6, 1:6 Aliaksandra Sasnovitšile (WTA 87.). See tähendab, et 32 võistlustulle jäänud naistennisistist on kõige eakam meie Kaia Kanepi (WTA 79.).

35-aastase Lucic-Baroni kaotuse järel on kõige vanemad Austraalias kolmandasse ringi jõudnud naised 32-aastased Kanepi ning täna Garbiñe Muguruzat (WTA 2.) šokeerinud Su-Wei Hsieh (WTA 82.). Tennisistid on aga aasta erinevates otstes – kui Taiwani sportlane tähistas oma sünnipäeva alles 4. jaanuaril, siis Kanepil on 33. eluaastat turjal juba 222 päeva jagu.

Vanusepoodiumi kolmandale astmele astub tšehhitar Barbora Strycova (WTA 23.), kes on 31 aastat ja 296 päeva noor.

Kanepi kohtub homme hommikul kolmandas ringis Carla Suarez Navarroga (WTA 39., 29 aastat ja 137 päeva). Anett Kontaveit (WTA 33., 22 aastat ja 25 päeva) madistab Balti matšis Jelena Ostapenkoga (WTA 7., 20 aastat 224 päeva). Mõlemat kohtumist näitavad Postimees ja Kanal 12 otsepildis.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles