Götzise mitmevõistlusele teenisid kutse viis eestlast, kaks on ootelehel

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Õiglane ja Maicel Uibo teevad hooaja esimese kümnevõistluse ilmselt just Götzises, Karl Robert Saluri võistleb samal ajal aga USA-s.
Janek Õiglane ja Maicel Uibo teevad hooaja esimese kümnevõistluse ilmselt just Götzises, Karl Robert Saluri võistleb samal ajal aga USA-s. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Mainekal Götzise mitmevõistlusel võib tänavu kaasa teha maksimaalselt viis Eesti sportlast.

Vahetult pärast möödunud hooaja lõppu teenisid Austria mägikülas toimuva võistluse korraldajatelt kutse Janek Õiglane, Maicel Uibo, Kristjan Rosenberg, Karl Robert Saluri ja Grit Šadeiko. Saluri valmistub samal ajal aga oma viimasteks USA üliõpilasmeistrivõistlusteks ja ei saa Götzises võistelda, küll aga peaks stardis olema kogu ülejäänud nelik.

Götzise ootelehel on kaks meie mullust juunioride EM-i medalimeest ehk Johannes Erm ja Karel Tilga. Tänaseks kuulub Erm aga sarnaselt Salurile Georgia ülikooli ridadesse ja Euroopas seetõttu kevadel ei võistle. Küll aga pääseb loodetavasti lõpuks püünele Karel Tilga.

Götzise mitmevõistlus leiab aset maikuu viimasel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles