Järelvaadatav: Rakvere teenis taaskord võidu viiegeimilises mängus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas jätkab viiegeimiliste mängudega Rakvere. Kui neljapäeval alistati koduväljakul Tallinna Selver skooriga 3:2, siis pühapäeval saadi sama tulemusega jagu Järvamaast.

Koduväljakul mänginud Rakvere alistas Järvamaa esimeses geimis 25:23, järgmised kaks geimi kuulusid külalismeeskonnale, kes noppis vastavalt 25:19 ja 25:17 võidud. Neljandas geimis olid Lääne-Virumaa esindusmeeskonna võidunumbrid 25:23. Otsustav geim kuulus kindlalt 15:9 Rakverele.

Enne mängu:

Kui meeskonnad oktoobri alguses Paides vastamisi läksid, noppis Rakvere kindla 3:1 võidu. Kindlasti on mullune Balti liiga tšempion tänagi soosik. Eriti arvestades, et neljapäeval saavutati koduplatsil väärt 3:2 võit Tallinna Selveri üle.

Järvamaa on terve senise hooaja jooksul suutnud mõnest teisest Eesti klubist üle olla vaid korra - 11. novembril alistati kodus TTÜ 3:2. Play-off'i ehk kaheksa parema sekka jõudmise lootused on vaatamata tabeli 10. kohale väga väikesed, sest kaheksandal kohal paiknevast Riia Tehnikaülikoolist jäädakse maha koguni 13 punktiga.

Eesti klubidest tulevad täna Balti liigas platsile veel võõrsil Jelgavaga kohtuv Pärnu ning omavahel vastamisi minevad Tartu ja Tallinna Selver (Postimehe otseülekanne sellest kohtumisest algab kell 19.00).

Enne neid kohtumisi näeb tabelitipp välja järgmine: 1. Saaremaa 43 punkti (16 mängust), 2. Pärnu 41 (16), 3. Tartu 36 (16), 4. Selver 33 (15), 5. Jekabpils 32 (15), 6. Rakvere 30 (16).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles