Hea samariitlane: jalgpallur viis väljakule jooksnud pealtvaatajale suitsupaki tagasi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timm Klose, suitsumeeste päästeingel.
Timm Klose, suitsumeeste päästeingel. Foto: Tim Goode/EMPICS Sport/Scanpix

Inglismaa jalgpalli karikavõistlustel püüdis tribüünil viibinud pealtvaataja telefonikaameraga kinni lõbusa hetke, kui Norwich City mängija Timm Klose ulatas platsile jooksnud ja turvameeste vahel minema talutatavale Chelsea fännile tähtsa eseme.

Chelsea ja Norwichi karikakohtumise lisaaja lõpuminutitel kukkus Norwichi karistusalas Chelsea ründaja Alvaro Morata, kuid kohtunik Graham Scott näitas loodetud penalti asemel hispaanlasele hoopis sukeldumise eest kollast kaarti. Kuna Morata asus seepeale vilemeest sõimama, kerkis tolle taskust kohe ka teine kollane ja seejärel eemaldamist tähistav punane kaart.

Asjade selline käik ajas kopsu üle maksa ühel Chelsea fännil, kes tormas staadionimurule õigust nõudma. Enne kohtunikuni jõudmist püüdsid turvamehed pahase kodaniku kinni ja talutasid viisakalt minema. Platsile jooksmise käigus oli mees aga maha pillanud suitsupaki. Kuid pole hullu: Norwichi šveitslasest kaitsja Timm Klose osutus mõistvaks meheks ja tõi stressimaandaja fänni kätte tagasi!

Nagu elus ikka läheb, ei jäänud lahkus paraku karistamata. Penaltiseerias oli parem Chelsea ja pääses järgmisesse ringi, Norwich peab uuesti üritama uuel aastal.

NB! Hoiatus inglise keele oskajatele: video sisaldab mitmeid poliitiliselt ebakorrektseid väljendeid kohtuniku aadressil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles