Nadal sõitis vastasest üle, Dimitrov samuti neljandas ringis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastuspaus pole Rafael Nadali tiibu kärpinud.
Vigastuspaus pole Rafael Nadali tiibu kärpinud. Foto: Toru Hanai/Reuters/Scanpix

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel jätkas võimsalt maailma esireket Rafael Nadal, kes sai vähem kui kahe tunniga 6:1, 6:3, 6:1 jagu Bosnia ja Hertsegoviina tennisistist Damir Dzumhurist.

Eriti masendav oli Nadali ülekaal avasetis, kus Dzumhur võitis kokku vaid kümme pallivahetust. Neljandas ringis läheb hispaanlane vastamisi argentiinlase Diego Schwarzmaniga, kes kaotas ukrainlasele Aleksandr Dolgopolovile küll avaseti kiires lõppmängus 6:7 (1), kuid võitis siis kolm järgmist 6:2, 6:3, 6:3.

Ülemises tabelipooles jõudis neljandasse ringi veel Grigor Dimitrov, kes sai 6:3, 4:6, 6:4, 6:4 jagu venelasest Andrei Rubljovist. Kolmanda asetusega bulgaarlane ootab vastast Jo-Wilfried Tsonga ja Nick Kyrgiose kohtumisest.

Britte rõõmustas Kyle Edmund, kes alistas 7:6 (0), 3:6, 4:6, 6:0, 7:5 grusiini Nikoloz Basilashvili. Neljandas ringis on Edmundi vastane itaallane Andrea Seppi, kes oli ligi neli tundi kestnud maratonlahingus 6:3, 7:6 (4), 6:7 (3), 6:7 (5), 9:7 parem 52 (!) serviässa löönud horvaadist Ivo Karlovicist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles