Video: Knicks üritas taas edu maha mängida, kuid võitis siiski

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Hardaway Jr. ja Kristaps Porzingis vedasid Knicksi lõpuks siiski võidule.
Tim Hardaway Jr. ja Kristaps Porzingis vedasid Knicksi lõpuks siiski võidule. Foto: Rick Bowmer/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA pakkus oma fännidele taas närvikõdi New York Knicks, kuid seekord suudeti mängulõpp siiski enda kasuks pöörata. Võõrsil oldi Utah Jazzist üle 117:115.

Sel hooajal korduvalt suuri eduseise maha mänginud Knicks üritas sama teha ka nüüd, kui kaks minutit enne mängu lõppu juhiti kümne punktiga. Kõigest paarkümmend sekundit hiljem oli vahe aga vaid neljapunktiline, kui Knicksi mehed lasid Ricky Rubio möödaläinud vabaviske järel vastastel võtta lauapalli ja tegid siis kaugviset üritanud Joe Johnsonile vea. Johnson tabas kõik kolm vabaviset ning kui Donovan Mitchell lisas veel ühe korvi, oligi New Yorgi meeskonnal taas kuri karjas.

Knicksi päästsid lõpuks siiski Michael Beasley korv ja Tim Hardaway juuniori vabavisked. Noorem Hardaway oli lõpuks ka 31 punktiga üleplatsimees, nii Kristaps Porzingis kui ka Courtney Lee toetasid teda 18 punktiga. Jazzile tõi Rudy Gobert 23 punkti ja võttis ka 14 lauapalli.

Omapärase mängu pidasid Los Angeles Lakers ja Indiana Pacers, võisteldes otsekui selles, kes suudab rohkem mööda visata. Kui Pacersi mehed tabasid kamba peale 25 kaugviskest vaid kaks, siis Lakersi mängijad demonstreerisid samasugust «osavust» vabaviskejoonel: 14 üritusest tabas samuti vaid kaks! Lõpuks jäi 99:86 peale Lakers, sest neil oli pingilt võtta 33 punkti visanud Jordan Clarkson. Lisaks jäi Clarksoni arvele lõpuks seitse lauapalli ja seitse korvisöötu. Pacersi poolel demonstreerisid see-eest puukätt Lance Stephenson (visked väljakult 12st 1) ja Darren Collison (9st 1) ning abi polnud ka Victor Oladipo 25 punktist.

Idakonverentsis teisel kohal olev Toronto Raptors sai samal ajal kodus 86:83 jagu San Antonio Spursist. Kyle Lowry tõi võitjatele 24 ja DeMar DeRozan 21 punkti, Jonas Valanciunase arvele jäi 15 punkti ja 11 lauapalli. Spursi parim oli 17 punkti ja 14 lauapalliga LaMarcus Aldridge.

Teised tulemused:

  • Brooklyn Nets - Miami Heat 101:95
  • Detroit Pistons - Washington Wizards 112:122
  • Memphis Grizzlies - Sacramento Kings 106:88
  • Denver Nuggets - Phoenix Suns 100:108

Tabeliseis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles