33-aastane Vonn püstitas taas rekordi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn
Lindsey Vonn Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS

USA mäesuusataja Lindsey Vonn tegi täna taaskord ajalugu, kui võitis karjääri 79. MK-etapi. Tänase kiirlaskumise võitnud 33-aastane Vonn on nüüd kõige vanem naine, kes on MK-karussellis poodiumi kõrgeimale astmele jõudnud.

Cortinas peetud MK-etapi võit oli talle karjääri jooksul 40. kiirlaskumise MK-etapi võiduks. Teise koha võitis Lichtensteini sportlane Tina Weirather (+0,92), kolmas oli ameeriklanna Jacqueline Wiles (+0,98).

«Minu fookus on praegu täielikult olümpial. Ma ei ole sel hooajal jõudnud rekordite peale väga mõeldagi. Pärast olümpiat on rekordid jälle minu prioriteet number üks. Proovin enne karjääri lõpetamist koguda nii palju võite kui võimalik,» ütles Vonn.

MK-sarja üldliider Mikaela Shiffrin teenis täna seitsmenda koha, kaotades võitjale 1,45-ga. Tõsi, kiirlaskumine pole ka ameeriklanna üks lemmikutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles