Postimees võitis suurima osavõtjaskonnaga harrastajate korvpalliliiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe korvpallimeeskond.
Postimehe korvpallimeeskond. Foto: Argo Luigas

Postimehe korvpallimeeskond jõudis kauaoodatud tähiseni, kui alistas laupäeval toimunud Kossuliiga B-divisjoni finaalis Parim Enne 85:74.

Postimehe resultatiivseim oli Siim Semiskar 22 punktiga, Jaagup Toome lisas 18, Kardo Velberg 16 (5 kolmest), Matthias Vutt 15 ja Andres Kalvik 12 silma. Parim Enne resultatiivseim oli Ivo Uibukant 20 punktiga.

«Oli rõõm mängida nii ühtehoidva ja hea sisekliimaga meeskonnas, kus kõik toetasid üksteist ka väga rasketel hetkedel,» ütles finaalis mitu vaheltlõiget ja hea hooaja teinud uudistejuht Urmas Seaver.

Samad meeskonnad olid vastamisi ka alagrupiturniiril ja siis olid Postimehe võidunumbrid 87:83.

Postimees oli hooaja kokkuvõttes 53 meeskonna osavõtul toimunud Kossuliiga B-divisjoni parim klubi, võites 25 mängust koguni 24. Ainus kaotus tuli vastu võtta Kosel.

«Tänan Kossuliiga vedajaid suurepärase sarja korraldamise ja korvpalli populariseerimise eest,» sõnas IT-juhist Postimehe meeskonna mänedžer Arthur Barsegjan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles