Inglismaa kõrgliigaklubi vallandas omapärasel põhjusel peatreeneri

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Silva.
Marco Silva. Foto: DAVID KLEIN/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kümnendal kohal paiknev Watford vallandas portugallasest peatreeneri Marco Silva. 

Watford teenis 40-aastase Silva juhendamisel Inglismaa kõrgliigas sel hooajal seitse võitu, viis viiki ja tosin kaotust. Hooaega suurepäraselt alustanud Watford on viimasest 11 mängust kogunud vaid viis punkti.

Vallandamise põhjus on äärmiselt omapärane. «Klubi on veendunud, et Silva palkamine oli õige otsus ning kui Premier League’i rivaal poleks põhjendamatult tema suhtes lähenenud, oleksime jätkanud tema juhendamisel,» seisis klubi pressiteates.

Inglismaa meedia hinnangul oli salapäraseks klubiks Everton, kes portugallase teenete vastu eelmisel aastal huvi tundis, kuid seejärel Ronaldo Koemani asemele hoopis Sam Allardyce’i palkas.

Watford nimetas uueks peatreeneriks 47-aastase hispaanlase Javi Garcia, kes on varasemalt juhendanud Osasuna, Malaga ja Kaasani Rubini. 

Tänavusel hooajal on hundipassi saanud kaheksa Inglismaa kõrgliigaklubi peatreenerit. Vallandatud on ka Frank de Boer, Craig Shakespeare, Koeman, Slaven Bilic, Tony Pulis, Paul Clemenet ja Mark Hughes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles