Manchester Unitedi ja Arsenali tähtedevahetus sai ametliku kinnituse (2)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrih Mhitarjanist (vasakul) saab Londoni Arsenali mängija, Alexis Sanchez hakkab aga kandma Manchester Unitedi särki.
Henrih Mhitarjanist (vasakul) saab Londoni Arsenali mängija, Alexis Sanchez hakkab aga kandma Manchester Unitedi särki. Foto: JON SUPER/AFP/Scanpix

Manchester United ja Londoni Arsenal teatasid ametlikult seda, mis oli selge juba paar päeva: Arsenali ründav poolkaitsja Alexis Sanchez kolib Unitedisse, vastupidise teekonna võtab aga ette Unitedi keskväljamees Henrih Mhitarjan.

29-aastane Sanchez, kelle leping Arsenaliga oleks lõppenud suvel, sõlmis Unitediga nelja ja poole aasta pikkuse lepingu. Suvel oli tšiillane lähedal Manchester Citysse siirdumisele, kuid nüüd teatas City, et ei tunne enam tema teenete vastu huvi. 2014. aasta juulis Barcelonast 31,7 miljoni naela eest Londonisse saabunud Sanchez jõudis Arsenali särgis pidada nelja hooajaga kõigis sarjades 165 mängu ja lüüa 80 väravat.

Sama vana Mhitarjan on Unitedi eest löönud 63 mänguga 13 väravat, kuid on sel hooajal peatreeneri Jose Mourinho soosingust välja langenud. Armeenlane siirdus Old Traffordile 2016. aasta suvel, kui United maksis Dortmundi Borussiale tema eest 26,3 miljonit naela. Sel hooajal on Mhitarjan Unitedi eest väljakule pääsenud vaid kümnes mängus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles