Järelvaadatav: Kotsar teenis rohkelt mänguaega, kuid pidi vastu võtma kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA korvpalli üliõpilasliigas NCAA-s kaotas Maik-Kalev Kotsari kodumeeskond South Carolina 63:70 Texas Techile.

Kotsar teenis 32 minutit mänguaega, olles sellega oma meeskonnast enim väljakul viibinud mängija. Kusjuures, teisel poolajal pidas eestlane ka mitme minuti pikkuse sunnitud mängupausi, kui tegi liiga jalale. Kotsar naasis siiski platsile ehk millegi tõsisega seega tegu ei olnud.

Eestlase arvele kanti täna 7 punkti, 7 lauapalli, 2 korvisöötu ning 2 vaheltlõiget. Negatiivse poole pealt kaotas Kotsar kahel korral palli.

South Carolina resultatiivseim oli 16 punktiga Chris Silva. Võitjate poolelt paistis enim silma Keenan Evans, kes viskas koguni 31 punkti.

Tegemist oli South Carolina hooaja kaheksanda kaotusega, võite on neil 13.

ENNE MÄNGU

Kotsari (21) koduülikool South Carolina pole hooaega loodetud moel alustanud. Oma ülitugevas konverentsis (SEC) paiknetakse 13 võidu ja 7 kaotusega alles seitsmendal kohal. Kotsar kuulub sarnaselt debüüthooajale kuulsa peatreeneri Frank Martini usaldusaluste hulka. Hetkel teenib ta rohkem mänguaega kui keegi teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles