Liverpooli alistanud peatreener: vormel 1 autost pole Londonis tipptunnil kasu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Carvalhal
Carlos Carvalhal Foto: Nick Potts/AP

Swansea peatreener Carlos Carvalhal sõnas pärast eilset 1:0 võitu Liverpooli üle, et vormel 1 autost pole Londoni liikluses tipptunni ajal mitte mingit kasu.

Alfie Mawsoni värav kohtumise 40. minutil kindlustas tabeli viimasele meeskonnale Swanseale alles hooaja viienda võidu. Liverpool teenis aga seevastu liigahooaja kolmanda kaotuse. Kusjuures, viimasel 18 mängul polnud Liverpool kaotuskibedust tundnud.

«Rääkisin oma mängijatele, et Liverpool on väga tugev meeskond. Nad on nagu vormel 1 auto. Kuid kell 16 on Londonis päris keeruline sellise autoga kiirustada – vormel on siis lihtsalt üks tavalistest autodest. Meie ülesanne oli tekitada liiklus, me ei tohtinud nende jaoks teed vabaks jätta,» avas Carvalhal meeskonnale võidu toonud filosoofiat.

Alles eelmises voorus liider Manchester Cityle liigahooaja esimese kaotuse kinkinud Liverpooli peatreener Jürgen Klopp oli tulemuses mõistagi pettunud. «Aga veelgi enam häirib mind meie esitus. Me ei mänginud nii, nagu me tahtsime mängida. Lasime neil värava lüüa ning tantsisime siis nende pilli järgi. Swansea vajas võiduks meie abi, paraku me seda neile ka osutasime,» ütles Klopp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles