Kas Tänaku kohatäitja osutub Monte Carlos mustaks hobuseks?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bryan Bouffier.
Bryan Bouffier. Foto: SEBASTIEN NOGIER/AFP

Autoralli maailmameistrivõistluste hooaeg algab eeloleval neljapäeval Monte Carlos. Möödunud hooajal võidutses avaetapil M-Spordi esisõitja Sebastien Ogier. Kas tänavu võidab taaskord M-Spordi piloot?

Hooaja avaetapil esindab M-Spordi meeskonda prantslase Ogier’ ja waleslase Elfyn Evansi kõrval ka 39-aastane Bryan Bouffier. M-Spordi pealik Malcolm Wilson on öelnud, et kogenud prantslase suudab oma võimaluse ära kasutada. Võistlussarja ametlikul koduleheküljel ilmunud artiklis ennustatakse Bouffier’d Monte Carlos «mustaks hobuseks».

Ott Tänaku meeskonnavahetuse järel taaskord WRC-sarjas osalev Bouffier sõidab lisaks Monte Carlo etapile ka neljandal rallil, mis leiab aset Korsikal. «Mul on Monte Carlos palju kogemusi, mis aitavad vastavalt tingimustele käituda, kuid see ralli pole kunagi lihtne,» sõnas Bouffier wrc.com vahendusel ning lisas, et Monte Carlo etapp on rallihooaja kõige raskem.

MM-sarja avaetapp Monte Carlos toimub 25.-28. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles