Alar Varrakust sai Leedu kõrgliigaklubi peatreener

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: BC Dzūkija / Facebook

Leedu kõrgliigas mängiv Alytuse Dzūkija korvpalliklubi teatas, et meeskonna peatreeneriks asub Alar Varrak. 35-aastane Varrak vallandati novembri lõpus Eesti meisterklubi Kalev/Cramo tüüri juurest.

Dzūkija on Leedu liigas kaheksandal kohal. Kümne meeskonna konkurentsis on kogutud 9 võitu ja 13 kaotust, ent viimasest üheksast mängust on võidetud vaid üks. Viimati jäädi pooleteise nädala eest 80:84 alla Kedainiai Nevežisele.

Varrak asendab treeneritoolil makedoonlast Nikola Vasilevit, kes jääb aga ametisse meeskonna abitreenerina. Teine abitreener on Leedu legend Valdemaras Chomičius, kes võitis mängijana Nõukogude Liidu koondise koosseisus Seouli olümpiamängudel kuldmedali ning on treenerina töötanud muuhulgas Permi Ural Greatis, Kaasani Unicsis, Dnipropetrovski Dnipros ja Ljubertsõ Triumfis.

Esimese mängu peab Dzūkija Varraku käe all juba laupäeval, kui võõrsil kohtutakse Leedu liigatabeli teise meeskonna Vilniuse Lietuvos Rytasega.

Uudis täieneb!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles