Kanal 12 ja Postimees hakkavad näitama autoralli MMi saateid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänaku ja Martin Järveoja sooritused jõuavad Kanal 12 ja Postimehe vaatajateni.
Ott Tänaku ja Martin Järveoja sooritused jõuavad Kanal 12 ja Postimehe vaatajateni. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Autoralli MM-sarja 2018. aasta hooajal hakkavad Kanal 12 ja Postimees Eesti rallisõprade rõõmustamiseks näitama iga MM-ralli täispika võistluspäeva õhtul kokkuvõtvat saadet.

Pooletunnised saated sisaldavad nii võistluspäeva võtmehetki kui ka autoralli ilu kaunilt kirjeldavaid efektseid kaadreid. Samuti intervjuusid tippsõitjate, sealhulgas Toyota meeskonna piloodi Ott Tänakuga. Postimehe spordiveebist saab võistluspäeva jooksul vaadata värsket ametlikku uudispilti.

«Eesti inimeste huvi autoralli MM-sarja vastu kasvab koos Ott Tänaku ja Martin Järveoja sportliku eduga. Meil on siiras rõõm tuua autoralli MM-sari Eesti spordisõpradele lähemale,» sõnas AS Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer.

Hooaega avaval Monte Carlo rallil jõuavad WRC-saated eetrisse reedel kell 23.40, laupäeval kell 23.40 ja pühapäeval kell 00.20. Kõik saated on järelvaadatavad Postimehe spordiveebis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles