Suusahüppajad ei taha pelgalt kogemusi hankima minna

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artti Aigro nimetab olümpiale pääsemist boonuseks, sest valmistunud on ta eelkõige juunioride MM-iks, kus läheb püüdma esikümnekohta.
Artti Aigro nimetab olümpiale pääsemist boonuseks, sest valmistunud on ta eelkõige juunioride MM-iks, kus läheb püüdma esikümnekohta. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti suusahüppajate arv olümpial on tänu kohast loobujatele kasvanud viimaste päevade jooksul ühelt suisa kolmele. Peale Artti Aigro (18) pääsevad Pyeongchangi mängudele seega nii Martti Nõmme (24) kui ka Kevin Maltsev (17).

Endine Eesti parim suusahüppaja Kaarel Nurmsalu, tänu kelle tulemustele võimalus kolm kohta teenida üldse tekkis, oli uudist kuuldes rõõmus. «Jube hea, et saab kolmele mehele kaasa elada,» ütles ta. Ka koondise treener Hillar Hein oli rahul: «See on meie jaoks igal juhul väga suur asi. Eesti on ikkagi esimest korda olümpial kolme hüppajaga väljas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles