Malcolm Wilson: kahe aasta pärast on Tänak M-Sportis tagasi (1)

Merili Luuk, Monte Carlo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson (esireas vasakult teine) poseerimas Eesti rallifännidega, kes teda südamliku kingitusega üllatasid.
Malcolm Wilson (esireas vasakult teine) poseerimas Eesti rallifännidega, kes teda südamliku kingitusega üllatasid. Foto: M-Sport

M-Sporti rallimeeskonna juht Malcolm Wilson astub Monte Carlo kesklinnas asuva Casino Café de Paris’ neljanda korruse rallistaapi sisse ning põrkab ukse peal kokku Ott Tänakuga. Nad tervitavad teineteist sõbralikult ning jäävad pikemalt vestlema. Vihavaenu nende vahel pole, kuigi möödunud aastal võistkondliku MM-tiitli võitnud mehed tänavu enam koos ei tegutse. 2012. aastal alanud koostöö lõppes mullu sügisel ning tänavu sõidab Tänak Toyota meeskonnas.

Eestlased on Wilsonil jätkuvalt südames. Monte Carlo ralli eel liigutasid teda südamepõhjani Eesti rallifännid, kes ühtäkki M-Spordi telki tulid ning Wilsonile kingituseks klaasskulptuuri ulatasid. Postimehele antud intervjuus tänab Wilson eestlasi veelkord.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles