Üllatusmehe teekond sai Austraalia lahtistel kurva lõpu, Federer finaalis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer lohutab Hyeon Chungi, kes pidi andma Austraalia lahtiste poolfinaalis loobumisvõidu.
Roger Federer lohutab Hyeon Chungi, kes pidi andma Austraalia lahtiste poolfinaalis loobumisvõidu. Foto: Andy Brownbill/AP/SCANPIX

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste meesüksikmängu teine poolfinaal Roger Federeri ja Hyeon Chungi vahel lõppes enne kui õieti alatagi sai. Chung andis seisul 1:6, 2:5 šveitslasele loobumisvõidu.

Elu parima turniiri teinud lõunakorealast vaevasid villid, mis ei lasknud tal väljakul korralikult liikuda. Tunni ja kaks minutit kestnud mängu jooksul üheksa serviässa Chungi ühe vastu ning sai kirja 24 äralööki, Chung kõigest kuus. Seejuures suutis korealane teise seti seitsme geimi jooksul teha vaid kaks äralööki.

Federer kohtub finaalis horvaadi Marin Ciliciga, kellega oldi vastamisi ka mulluses Wimbledoni finaalis. Toona jäi kolmes setis kindlalt peale Federer. Austraalia lahtiste meesüksikmängu finaal peetakse Eesti aja järgi pühapäeva hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles