Kranodari uskumatu hooaeg jätkub: Elegar ja Co häbistasid ka Horvaatia meisterklubi

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Elegar viskas Zagrebi vastu 9 punkti ja hankis 6 lauapalli.
Frank Elegar viskas Zagrebi vastu 9 punkti ja hankis 6 lauapalli. Foto: Vitaliy Timkiv/Sputnik

Euroopa üheks silmapaistvamaks korvpalliklubiks on kerkinud tänavu vaieldamatult Krasnodari Lokomotiiv-Kuban, kes võttis nädala keskel euroväljakutel järjekordse tippmeeskonna skalbi. 

Seekord alistati EuroCupi mängul Zagrebis, legendaarse horvaadi Drazen Petrovici nime kandval areenil ülikindlalt, numbritega 86:60 Horvaatia valitsev meister Zagrebi Cedevita. Trevor Lacey tõi võitjatele 15 punkti, ekskalevlane Frank Elegar kogus 9 punkti ja 6 lauapalli.

Krasnodar on võitnud tänavu ainsa klubina EuroCupis kõik 13 kohtumist (10 põhiturniiril ja 3 vahegrupis). Kokkuvõttes pikenes nende ametlike mängude võiduseeria juba 24-ni.

Viimaste nädalate kindlad võidud Moskva CSKA, Kalev/Cramo ja Moskva oblasti Himki üle on kergitanud Krasnodari ka VTB Ühisliiga liidriks. Idaliigas on Saša Obradovici hoolealustel kirjas 11 võitu ja 1 kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles