Postimehe videod: Suuderi come-back, Mikkelseni valearvestus ja Tänaku senine ralli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 12 ja Postimees rõõmustavad 2018. aastal rallisõpru kokkuvõtvate saadetega MM-rallide igast võistluspäevast. Monte Carlo ralli esimest täispikka võistluspäeva (reede) saade oli eetris eile õhtul ning selle erilisemad palad on siin ka eraldi vaadatavad.

Kuidas ajaratast tagasi keerata? Ainuke variant pole ansambel Nexus uuesti lavale saata (kuigi see oli väga äge!), vaid võib võtta ka ühe Olaf Suuderi, anda talle mikrofoni, näidata MM-ralli kokkuvõtvat saadet ja kuulata. Ning kõik on nii, nagu 13 aastat tagasi, kui liiter bensiini maksis 11 krooni!

Prantsuse köök on maailma üks armastatumaid. Mis on aga hea roa saladus? Värske ja puhas tooraine. Kas 28-aastast norralase Anders Mikkelseni näol on tegu kapigurmaaniga? Ja kui ei ole, siis mida ta selle prantsuse taluniku õuelt otsis?

Möödasõit pole manööver, mida rallisõitjad sageli kasutama peavad, aga vahetevahel küll. Näiteks kui ees jukerdab hõõguva pidurikettaga iirlane, aga sina oled hõõguva pidurikettata soomlane. Tõlge: Esapekka Lappi (Toyota) möödub Craig Breenist (Citroen).

Monte Carlo rallile startis kuus WRC2 klassi autot, kellest oli avapäeva lõpuks alles neli. Kuhu jäi siis Teemu Suninen? Kraavi, sale kask kapoti peal.

Vaata järele ka tervet Monte Carlo ralli 1. täispika võistluspäeva kokkuvõtet:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles