Arsenalist Manchesteri liikunud Sanchez tegi eduka debüüdi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez.
Alexis Sanchez. Foto: -/AFP

Selles üleminekuaknas Londoni Arsenali särgi Manchester Unitedi vastu vahetanud Tšiili jalgpallikoondislane Alexis Sanchez andis uue koduklubi debüütmängus resultatiivse söödu. 

Sanchez alustas Inglismaa karikasarja neljanda ringi kohtumist tugevuselt neljandas liigas mängiva Yeovil Towniga algkoosseisus ning säras 61. minutil, kui tema söödu realiseeris väravaks Ander Herrera, kes tegi skooriks 2:0.

Avapoolaja lõpus avas mänguskoori Marcus Rashford. Ka sellele tabamusele tegi tšiillane eeltöö, kuid protokolli resultatiivset söötu kirja ei saanud, sest enne Rashfordi lööki oli Yeovili kaitsjatel võimalus olukord neutraliseerida, kuid sellega nad hakkama ei saanud.

Lõpuminutitel vormistasid Punastele Kuraditele (Manchester Unitedi hüüdnimi – toim) 4:0 võidu Jesse Lingardi ja Romelu Lukaku tabamused.

Sanchez vahetati puhkama 72. minutil.

Teises reedel toimunud kohtumises alistas Sheffield Wednesday koduväljakul Readingu 3:1. Võitjate kasuks lõi kaks väravat Kosovo ründaja Atdhe Nuhiu, ühe lisas šotlane George Boyd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles