Rossi konkurent loodab, et vanameister sõlmib Yamahaga uue lepingu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi.
Valentino Rossi. Foto: photo2000/imago/Photo2000

Möödunud MotoGP hooajal kolm etappi võitnud ja üldarvestuses kolmanda koha saavutanud hispaanlane Maverick Vinales loodab, et tema meeskonnakaaslane Valentino Rossi sõlmib Yamahaga uue lepingu.

Seitsmekordse maailmameistri Rossi leping Yamahaga lõppeb algava hooaja järel ning 38-aastane itaallane on öelnud, et uue lepinguga pole põhjust kiirustada. Meeskonnakaaslasest 15 aastat noorem Vinales, kes on Yamahaga seotud kuni 2020. aasta lõpuni, soovib legendaarse võidusõitja jätkamist.

«Ma loodan, et Rossi pikendab lepingut. Valentino on meie meeskonnas väga oluline persoon,» sõnas Vinales väljaandele Autosport. «Alati soovid meeskonnakaaslast edestada. Valentino alistamine tähendab igas sõidus võidu nimel heitlemist. See on üks parimaid asju ning see motiveerib mind palju.»

Kui Vinales saavutas möödunud hooajal üldarvestuses kolmanda koha, siis ühe etapivõidu teeninud Rossi lõpetas viiendana. Maailmameistriks krooniti Vinalesi kaasmaalane Marc Marquez. Meeskondlikus arvestuses tunnistas Yamaha Honda paremust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles