Austraalia lahtiste finalistid sattusid juhuslikult samasse kohta puhkusele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: Toru Hanai/REUTERS

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste finaalmängus lähevad pühapäeval omavahel vastamisi šveitslane Roger Federer ja horvaat Marin Cilic. Mõned nädalad varem kohtusid tennisistid juhuslikult Maldiividel.

Mõlemad superstaarid olid perega puhkusel. «Mina olin esimesena, tema saabus hiljem,» selgitas Federer. Mingil moel sai horvaat teada, et ka tema konkurent on samas paigas puhkusel.

«Kui tema saabus, siis mina ei tahtnud teda häirida, tema ei tahtnud mind. Pärast kahte päeva ta kirjutas mulle, et ka tema on seal ning ma annaksin talle teada, kui tahan temaga koos midagi teha,» kommenteeris Federer.

Tennisistid saidki kokku. Isegi reketid võeti välja ning tehti koos trenni. «Me sõime kogu minu pere ja temaga torti. Veetsime suurepäraselt aega. Mitte kogu aeg, aga paaril korral meie teed ristusid. Kahel korral me harjutasime tennist 45 minutit,» jätkas Federer.

«See oli lõbus. Polnud treenerid ega midagi. Lihtsalt meie kaks väljakul palle löömas,» meenutas vahvat seika Federer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles