Klæbo näitas olümpia eel taaskord võimsat sprindijalga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Høsflot Klæbo
Johannes Høsflot Klæbo Foto: MANUEL GEISSER/imago/Geisser

Austrias Seefeldis toimuval murdmaasuusatamise MK-etapi sprindivõistluse võitis meestest Johannes Høsflot Klæbo ja naistest šveitslanna Laurien van der Graaff.

Karjääri 12. MK-etapi võidu võtnud Klæbo edestas finišis prantslast Lucas Chanavat (+0,48) ning rootslast Calle Halfvarssoni (+0,97).

Naiste võitjale Van der Graaffile oli tegemist karjääri teise MK-etapi võiduga. Kvalifikatsioonis kolmandat aega näidanud Van der Graaffi järel teenis teise koha ameeriklanna Sophie Caldwell (+0,02), kolmas oli norralanna Maiken Caspersen Falla (+0,23).

Eestlastest täna keegi kvalifikatsioonist edasi ei jõudnud. Parima eestlasena saavutas 92 sportlase konkurentsis 50. koha (+14.64) Karel Tammjärv, keda jäi edasipääsust lahutama 3,54 sekundit. Kristjan Koll lõpetas 69. (+19.45) ja Marko Kilp 71. (+19.55). kohal. Andreas Veerpalu, kes kaotas muuhulgas ka lätlasele ja leedulasele, lõpptulemuseks jäi 84. (+25.87) koht. Naiste arvestuses saavutas Tatjana Mannima 59 sportlase konkurentsis 55. (+13.69) koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles