Hamilton nimetas kolm suurimat rivaali

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: David Davies/PA Wire/PA Images

Möödunud hooajal neljakordseks vormel 1 sarja maailmameistriks kroonitud britt Lewis Hamilton on favoriit ihaldatud tiitlile ka uuel hooajal. 

Hamiltoni sõnul on tema peamised konkurendid hispaanlane Fernando Alonso (McLaren), sakslane Sebastian Vettel (Ferrari) ja hollandlane Max Verstappen (Red Bull).

Väljaanne Autosport palus Hamiltonil öelda, keda peaks kõige rohkem jälgima, kui Mercedes, McLaren, Ferrari ja Red Bull oleksid kõik konkurentsivõimelised. «Meie neli oleme kõige tugevamad sõitjad,» vastas Hamilton. «Ma siiralt loodan, et kõik heitleme järgmisel aastal tiitli nimel. See oleks suurepärane.»

«Neil kõigil on erinevad omadused. Sa võid öelda sel aastal öelda «anna Sebastianile rohkem ruumi» - mitte negatiivses mõttes. Max võtab palju riske. Ka temale, kes on teistega võrreldes vähem kogenum, peab andma rohkem ruumi. Fernando on kõige kõvem sõitja, seega pead austama kõiki, aga oma kaardid õigesti välja mängima.»

F1-hooaeg algab 25. märtsil Austraalias Melbourne’i tänavaringrajal ning lõppeb 25. novembril Abu Dhabis Yas Marina rajal. Kokku sõidetakse 21 etappi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles