Hea sõidu teinud Zahkna ja Oja jäid EMil esimesena medalita

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusataja Rene Zahkna.
Laskesuusataja Rene Zahkna. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Laskesuusatamise Euroopa lahtistel meistrivõistlustel Ridnaun-Val Ridannas teenisid Rene Zahkna ja Regina Oja paarissegateates neljanda koha. Euroopa meistriks krooniti Norra duo.

Norra, kes sõitis koosseisus Thekla Brun-Lie ja Vetle Sjaastad Christiansen, kasutas võistlustel kuute varupadrunit. Teiseks platseerunud Prantsusmaa (Julia Simon ja Emilien Jacquelin) kasutas kokku 11 varupadrunit ning kaotasid Norrale lõpuks 8,6 sekundiga.

Euroopa lahtistel meistrivõistlustel osales ka USA koosseis Susan Dunklee ja Lowell Bailey, kes kasutasid kokku kümmet varupadrunit ning teenisid 9,1-sekundilise kaotusega pronksmedali.

Zahkna ja Oja kasutasid kahepeale sarnaselt USA-le kümme varupadrunit ning kaotasid Norra koondisele lõpuks 24,1 sekundiga.

Eesti järel sai viienda koha Venemaa (0+9; +27,5), kuues oli Austria (0+8; +32,6), seitsmes Rootsi (0+10; +58) ning kaheksas Kanada (0+10; +58,0). Kokku oli stardis 19 koondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles