Selgusid Eesti meistrid curlingus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marie Turmann.
Marie Turmann. Foto: Maailma Curlingu Föderatsioon

Eesti curlingu meistrivõistlustel selgitati parim Eesti naiskond ja meeskond. Naistest võitis meistritiitli Team Turmann/CC Tallinn kapten Marie Turmanni juhtimisel ja meestest CC Tallinn kapten Harri Lille eestvedamisel.

Naiste arvestuses selgitasid parima võistkonnad Team Turmann/CC Tallinn (kapten Marie Turmann) ja Team Mölder (kapten Maile Mölder). Võitjana väljus Turmann tulemusega 7:5. Pronksi pälvis Team Peebo kapten Margit Peebo eestvedamisel.

Meeste finaalmängus kohtusid CC Tallinn (kapten Harri Lill) ja Cutform (kapten Mihhail Vlassov) ning võitjaks tuli CC Tallinn tulemusega 8:5. Kolmandaks tuli võistkond CC Arenaria kapten Erkki Lill juhtimisel.

Kui varasemalt tähendas Eesti meistriks tulek üldjuhul automaatselt ka meistri osalemist Euroopa meistrivõistlustel, siis alates sellest hooajast on Eesti Curlingu Liit loonud süsteemi, et EMil osaleja selgitatakse välja oktoobris toimuval kvalifikatsiooniturniiril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles