Video: Harting alustas hüvastijätuhooaega linnas, kus plaanib karjäärile ka punkti panna

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Harting.
Robert Harting. Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Raphael Schmitt/imago/Beautiful Sports

Kettaheite olümpiavõitja Robert Harting avas nädalavahetusel oma karjääri viimase võistlushooaja, teenides Berliinis toimunud sisemiitingul 12 000 silmapaari ees teise koha.

33-aastane sakslane heitis parimal katsel 62.32. Võistluse võitis austerlane Lukas Weisshaidinger 63.91-ga, kolmas oli Hartingu koondisekaaslane Daniel Jasinski tulemusega 61.86. 

Kolmekordne maailmameister ja kahekordne Euroopa meister Harting on ka varem avanud hooaja samal võistlusel - 2016. aastal oli tema (võidu)tulemus 64.81.

Harting on tänaseni Saksamaa üks armastatumaid sportlasi. Ujumiskuulsuste Hans Fassnachti (1969-1971) ja Michael Grossi (1982-1984) järel kolmandana kolm järjestikust Saksamaa aasta meessportlase tiitlit (2012-2014) võitnud kettaheitjast vändatakse muuhulgas dokumentaalfilmi, mis kulmineerub - nii nagu Hartingu karjäärgi - augustikuus tema kodulinnas Berliinis toimuvate Euroopa meistrivõistlustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles