Kloppi sõnul Barcelonasse siirdunud Coutinhot jaanuaris ei asendata

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Philippe Coutinho.
Jürgen Klopp ja Philippe Coutinho. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Selles üleminekuaknas läksid lahku Philippe Coutinho ja Liverpooli jalgpallimeeskonna teed. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kinnitas tänasel pressikonverentsil, et jaanuaris ei otsita brasiillasele asendust.

Coutinho müügiga 160 miljonit eurot teeninud Liverpool ei hakka nii pea raha kulutama. Kloppi sõnul peab Liverpool hakkama saama nii-öelda «koduste vahenditega». «Selle üleminekuakna jooksul Coutinhot ei asendata,» kommenteeris Klopp.

«Küsimus pole tema asendamises kellegagi, vaid meie oma võimaluste, vahendite, mängijate, taktika ja kõige muu kasutamine. Me vajame oma eesmärkide saavutamiseks tulemusi, aga üleminekuaken pole lahendus,» selgitas sakslasest peatreener.

Kõige enam on Liverpooli seostatud Riyad Mahreziga. Inglismaa meedia hinnangul oli Liverpool Alžeeria ääreründaja palkamisele lähedal, kuid tehing jäi esialgu katki. Potentsiaalsed asendajad võivad olla ka Julian Brandt (Leverkuseni Bayer), Julian Draxler (PSG) ja Leon Goretzka (Schalke).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles