Zlatan Ibrahimovici aeg Manchester Unitedis saab otsa?

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Inglismaa suurklubi Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho aitaks endisel Rootsi koondise ründeässal soovi korral meeskonnast lahkuda. 

USA suurim spordiportaal ESPN teatas, et Ameerika jalgpalli kõrgliiga (MLS) klubi Los Angeles Galaxy on lähedal Ibrahimovici hankimisele. USA meeskonna sõnul on tegu pelgalt kuulujuttudega, kuid ManU peatreener laseks staaril lahkuda.   

«Kui uudised vastavad tõele ja Zlatan soovib minna teise klubisse, aitame teda igal juhul,» vahendas BBC Mourinho sõnu. «Aga ta ise ütles mulle, et soovib täielikult terveneda ja olla valmis meeskonna abistamiseks.»

36-aastast jalgpallurit piinab jätkuvalt mullu aprillis saadud tõsine põlvevigastus. Käimasoleval hooajal on ründaja ManU esindanud vaid kuues kohtumises, viimati jooksis Zlatan platsile 25. detsembril.

«Ibrahimovic näeb heasse vormi jõudmiseks palju vaeva. Minu arvates ta pole vigastatud, ent üritab jõuda Premier League'is vajaminevale tasemele,» sõnas Mourinho. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles