Simple Sessionil esinduslik koosseis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
X-Mängude BMX tänavasõidu tšempion Garrett Reynolds.
X-Mängude BMX tänavasõidu tšempion Garrett Reynolds. Foto: Simple Session

Eeloleval nädalavahetusel, 3. ja 4. veebruaril Saku suurhallis toimuva Simple Session 18 võistlejate nimistu on tugev: Tallinna saabuvatel rulatajatel ja BMX-ratturitel on ette näidata lausa 58 X-mängude medalit, neist 29 kulda.

Trikiratturitest on X-mängude medali omanikud Garrett Reynolds, Daniel Dhers, Ryan Nyquist, Kevin Peraza, Devon Smilie, Simone Barraco, Gary Young, Pat Casey, Bruno Hoffmann ja Broc Raiford ning rulatajatest Alex Sorgente, Pedro Barros ja Greg Lutzka. Neist Peraza ja Sorgente on valitsevad X-mängude tšempionid.

«Võib julgelt öelda, et juba puhtalt statistika põhjal näeb sel aastal Simple Sessionil läbi aegade tugevaimat konkurentsi, kuid lisas on võistlemas veel ka uusi ja põnevaid tegijaid mitmest maailma nurgast, kes võivad siin Tallinnas ajalugu teha,» sõnas üks Simple Sessioni peakorraldajatest Mario Kalmre. Ta lisas, et medalite hulk võinuks olla veelgi muljetavaldavam, kui osaleksid ka Eestisse saabuma pidanud, ent end möödunud nädalal vigastanud ja võistluse vahele jätva USA rulataja Ryan Sheckleri, Simple Sessioni 2011. aasta võitja, kel kolm X-mängude kulda, kaks hõbedat ja kaks pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles