Kas Monte Carlos põrunud Hyundai suudab paanikat vältida?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hyundai.
Hyundai. Foto: Andre Lavadinho/imago/PanoramiC

Hyundai rallimeeskonda tabas hooaja esimesel etapil Monte Carlos krahh. Tiimipealiku Michel Nandani sõnul peab meeskond paanikat igal juhul vältima.

Parima Hyundai sõitjana saavutas viienda koha belglane Thierry Neuville, kes minetas võimalused rallivõidu nimel heidelda juba esimesel kiiruskatsel, kui end kraavist leidis ja seal neli minutit veetis.

Andreas Mikkelseni tabas teisel võistluspäeval mehaaniline rike – generaator lõpetas aku laadimise ja norralane oli sunnitud päeva pooleli jätma.

Hispaanlane Dani Sordo katkestas ralli eelviimasel võistluspäeval, kui jäi mägiteedel valitsenud keeruliste olude lõksu - i20 võistlusmasin muutus ootamatult alajuhitavaks ning Sordo sõitis teelt otse välja.

«Kui satud juba esimese etapi järel paanikasse, on mäng sisuliselt läbi,» kommenteeris Nandan väljaandele Autosport. «See on halb tulemus, aga läheme edasi ja mõtleme juba järgmisele etapile,» lisas tiimipealik.

Järgmine etapp sõidetakse vähem kui kolme nädala pärast Rootsis. «Tavaliselt on meie auto Rootsis üsna konkurentsivõimeline ja see on ralli, kus Thierry, Andreas ja Hayden (Hayden Paddon – sõidab Sordo asemel) esinevad hästi.»

Neuville noppis avaetapilt 14 ning Mikkelsen kolm punkti. Meeskondlikus arvestuses on Hyundai 17 punktiga kindlalt neljandal ehk viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles