Tagasi Inglismaal: Barcelona saatis kunagise tulevikulootuse järjekordselt laenule

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Deulofeu naaseb Inglismaale.
Gerard Deulofeu naaseb Inglismaale. Foto: Nick Potts/EMPICS Sport/Scanpix

Barcelona jalgpalliklubi teatas, et ääreründaja Gerard Deulofeu veedab käimasoleva hooaja teise poole laenulepingu alusel Inglismaa kõrgliigas Watfordi ridades.

Juba lapseeas Barcelonaga liitunud Deulofeud, kes käis muuhulgas 2012. aastal Hispaania koondisega Eestis peetud U19-vanuseklassi finaalturniiril ja tähistas Lilleküla staadionil Euroopa meistritiitlit, peeti tulevikutäheks, kuid noormees pole siiani suutnud lõplikku läbilööki teha. Barcelona on ta mitmel korral välja laenanud ja korra isegi maha müünud: hooajal 2013-14 mängis ta Inglismaal Evertonis ja aasta hiljem Sevillas.

2015. aastal ostis Everton Deulofeu päriseks endale, kuid laenas ta siis pooleks hooajaks AC Milani ja müüs 2017. aastal Barcelonale tagasi, sest Kataloonia suurklubi aktiveeris Deulofeu lepingus olnud väljaostuklausli. Senise hooajaga on Deulofeu aga pidanud Barcelona eest vaid kümme liigamängu ja löönud ühe värava. Seoses Liverpoolilt ostetud Philippe Coutinho saabumisega kahaneks tema mänguaeg ilmselt veelgi.

Nii laenaski Barcelona poolkaitsja Watfordile, kes alustas Inglismaal hooaega hästi, kuid on viimasest 11 liigamängust võitnud vaid ühe ja langenud tabelis kümnendale kohale. Hispaania koondises neli mängu pidanud ja ühe värava löönud Deulofeu näol on tegu jaanuaris Watfordi peatreeneriks asunud Javi Garcia esimese täiendusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles