Järelvaadatav: suurlahinguks valmistuv Pärnu võitis peaproovi TTÜ vastu muretult

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pole kahtlustki, mis on selle nädalavahetuse pingelisim võrkpallilahing – pühapäeval kohtuvad omavahel Pärnu ja Saaremaa klubid ning selgitavad tõenäoliselt Balti liiga põhiturniiri võitja ja sellega ka medalimatšide võõrustaja. Pärnu valmistus suureks kohtumiseks TTÜ vastu ja võttis murevaba 3:0 võidu.

Geimides anti TTÜ-le 17, 19 ja 18 punkti. Pärnule tõid Robert Juchnevic ja Taavet Leppik mõlemad 10 punkti, Kevin Saar, Harri Palmar ja Toms Svans lisasid kõik 7 punkti. TTÜ-le tõi nii Valentin Kordas kui ka Jörgen Vanamõisa 8 punkti.

Suvepealinlasi võõrustanud tudengid on nüüd liigas tänavu saanud neli võitu ja 15 kaotust, millega hoitakse 14 meeskonna konkurentsis 13. kohta. Pärnakad on võitnud 18 mängu ja kaotanud kaks ehk saarlastest mindi tabelis võitude arvult tänasega ette. Samas on Saaremaal mäng varuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles