Videod: omapärasel viisil väravaid tähistanud jaapanlane naasis Eesti meistriliigasse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hidetoshi Wakui.
Hidetoshi Wakui. Foto: ERIK PROZES/

Aastatel 2011-2016 Nõmme Kalju jalgpallimeeskonna hingekirja kuulunud Jaapani keskpoolkaitsja Hidetoshi Wakui sõlmis lepingu Tallinna Kaleviga. 

«Ma olen väga rõõmus, et saime sellise kogenud mängija oma noorele meeskonnale appi,» kommenteeris Tallinna Kalevi spordidirektor Joel Lindpere klubi kodulehekülje vahendusel. «Ta on suurepärane mängija ja inimene ning tõeline professionaal. Usun, et tal on meie noortele palju anda nii väljakul, trennides kui ka mängudes.»

Möödunud hooajal Soome esiliigaklubi Gnistan esindanud Wakui on karjääri jooksul mänginud 176 Eesti meistriliiga kohtumises, löönud 67 väravat ning andnud 28 väravasöötu.

«Ma olen väga õnnelik, et liitun Kaleviga mängijana ning olen tagasi Eesti meistriliigas. Meeskond ja klubi töötajad on väga motiveeritud, et saavutada midagi meistriliigas. Ma tõesti loodan, et suudan koostööd teha ja Kalevit aidata nii palju kui võimalik!» sõnas Wakui.

Jalgpallisõpradele on ilmselt meelde jäänud Wakui omapärane väravatähistus nelja aasta tagusest ajast: jaapanlane lõi mängus Tallinna Floraga kohtumise avavärava ja tähistas seda meeskonnakaaslastega efektse bowlingužestiga, mis omakorda jõudis välismaa meediasse.

Kaks kuud hiljem lõi Wakui kaks väravat Narva Transi vastu, neist esimest tähistas endine kaljukas samurai stiilis, «raiudes» kõik meeskonnakaaslased kujuteldava samuraimõõgaga ükshaaval murule siruli. Vaata videot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles