Kajutite ja sarvesaiade kiuste kuldse geimi otsinguil

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Taavet Leppik rünnakul.
Taavet Leppik rünnakul. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ainsa Eesti võrkpalliklubina tänavu eurosarjas osalev Pärnu läheb Belgias Menenilt revanši võtma. Avamängu kaotasid Avo Keele hoolealused 1:3, mis tähendab, et täna vajatakse 3:0 või 3:1 võitu ning seejärel edu ka kuldses geimis.

Ööl vastu teisipäeva Belgiasse jõudnud pärnakaid on võõrustajad üllatanud juba kaks korda. Esiteks, motellitoad meenutavad nii suuruselt kui ka väljanägemiselt laevakajuteid, ja teiseks, hommikusöögiks pakuti profivõrkpalluritele kaks sarvesaiakest või ja imepisikese moosipakiga. Ei mingit liha, salatit ega puuvilju. Kaks aastat tagasi, mil pärnakad eurosarjas sama meeskonnaga kohtusid, seesuguseid probleeme kogenud Keele sõnul ei olnud.

«Toad meenutavad tõesti kajuteid. Peitust mängida ei saa ja vetsus on veidi kitsas, aga see selleks,» sõnas Keel intervjuus Postimehele. «Küll aga üllatas hommikusöök. Mina võin ju süüa ükskõik mida, aga sportlased päris nii ei saa. Õnneks toodi seejärel, kui vastaste mänedžeriga ühendust võtsime, lauale nii liha kui sink.» 

Tagasi üles