Džentelmen Coutinho naasis Liverpooli

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho ja Adam Lallana
Philippe Coutinho ja Adam Lallana Foto: Instagram

Jaanuari üleminekuaknas oma unistuse täitnud ning Barcelonaga liitunud Philippe Coutinhol ei õnnestunud kiirel ajal endiste meeskonnakaaslastega hüvasti jätta. Oma vea parandas ta tagantjärgi, kui lendas Liverpooli treeningkeskusesse, et oma endiste meeskonnakaaslastega silmast silma veel korra kohtuda.

25-aastane brasiillane siirdus jaanuari alguses Kataloonia tippklubisse 160 miljoni euro suuruse üleminekutasu eest. Coutinho sõlmis Barcelonaga viie ja poole aasta pikkuse lepingu väljaostuklausliga 400 miljonit eurot.

Coutinhol tuli oma debüüti Barcelona särgis vigastuse tõttu veel kolm nädalat oodata. Oma debüütmängu Barcelona särgis tegi brasiillane Hispaania karikavõistlsutel Espanyoli vastu, mille Barcelona võitis 2:0. Hispaania kõrgliigas astus ta esimest korda Barcelona särgis väljakule möödunud nädalavahetusel, kui Barcelona oli 2:1 parem Alavésist.

Back to say his farewells... a class act this little genius @phil.coutinho

A post shared by Adam Lallana (@officiallallana) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles