Liverpool naasis võiduteele, liigatabeli viimane häbistas Arsenali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swansea City - Arsenal
Swansea City - Arsenal Foto: REBECCA NADEN/REUTERS

Inglismaa jalgpalli meistrivõistlustel alistas Liverpool võõral väljakul Huddersfield Towni 3:0, Londoni Arsenal kaotas aga enne tänast liigatabelis viimasel kohal olnud Swansea Cityle 1:3.

Liverpooli väravad lõid 26. minutil Emre Can, 45. minutil Roberto Firmino ning 78. minutil Mohamed Salah. Liverpoolile oli see hooaja 14. võiduks ning liigatabelis on neil nüüd 50 punkti. Täpselt sama palju on punkte ka kolmandal kohal oleval Chelseal, kes kohtub kolmapäeval Bournemouthiga.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp otsustas tänaseks mänguks jätta pingile maailmarekordilise summa eest soetatud keskkaitsja Virgil van Dijk ning mängu alustasid keskkaitses Dejan Lovren ja Joel Matip. Eesti koondise kapten Ragnar Klavan vigastuse tõttu täna koosseisu ei kuulunud.

Eriti heas hoos on Swansea City, kes on nüüd kahes järjestikuses mänguvoorus võtnud kaks suurt skalpi. Kui eelmine nädal saadi 1:0 jagu Liverpoolist, siis täna oldi 3:1 parem Londoni Arsenalist.

Arsenal läks kohtumist küll 33. minutil Nacho Monreali väravast juhtima, kuid juba minut hiljem särasid tablool 1:1 viiginumbrid, kui täpne oli Sam Clucas. 61. minutil kasutas Jordan Ayew suurepäraselt ära Arsenali väravavahi Petr Cechi eksimuse, viies kodumeeskonna 2:1 juhtima. Viimase naela Arsenali kirstu lõi Clucas, kes oli teistkordselt täpne 86. minutil.

Veel enne tänast mänguvooru tabeli viimasel kohal olnud Swansea City tõusis võiduga väljalangemistsoonist välja. Tõsi, neist taga pool olevatel meeskondadel on selle mänguvooru kohtumised veel pidamata. Arsenal, kellele oli tegu hooaja seitsmenda kaotusega, asub 42 silmaga tabeli kuuendal real.

Kolmandas tänases mängus leppisid West Ham United ja Crystal Palace 1:1 viiki. Crystal Palace läks mängu Christian Benteke väravast juhtima, kuid Mark Noble'i 43. minuti penalti tõi tabloole viigi. West Hamil on tabelis 27 punkti, millega ollakse kümnendal kohal, Crystal Palace hoiab 26 silmaga 12. positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles