Kompliment Klavanile: ta on olnud Liverpooli parim keskkaitsja sel hooajal

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Roberto Firmino.
Ragnar Klavan ja Roberto Firmino. Foto: PA Pictures/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi alistas eile Inglismaa kõrgliigas 3:0 Huddersfield Towni. Pärast kohtumist avaldas Liverpooli fänniportaal This is Anfield mängust viis tähelepanekut, millest üks puudutas ka Eesti jalgpallikoondise kaptenit Ragnar Klavanit.

Nimelt pole pärast hollandlase Virgil van Dijki liitumist Liverpooliga veel selge, milline keskkaitsepaar kujuneb Jürgen Kloppi lemmikuks. «Üllatuslikult võib Joel Matip olla see mees, kes kaotab oma koha hollandlasele. Kui klubi selle hooaja parim keskkaitsja Klavan ei ole mänguvalmis, võib juhtuda, et Van Dijki kõrval võtab koha sisse hoopis Dejan Lovren,» kirjutas portaal.

Pärast Van Dijki liitumist Liverpooliga pole Klavan enam mänguaega palju teeninud. Nimelt oli eestlane vahepeal haige ning kaotas kehakaalust mitu kilo. Tervenedes sai eestlane aga kerge lihasevigastuse, mistõttu polnud teda ka eile koosseisus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles